Instal·lacions Fogasel
CATALÀ · CASTELLANO
P.I. Can Canals, Sant Quirze
Mallorca,27
E-MAIL
info@fogasel.com
TELÈFON
93 717 01 68Instal·lacions i manteniment

Som instal·ladors autoritzats que duem a terme totes les activitats que oferim als nostres clients. + info

Enginyeria

Oferim als nostres clients un servei integral de les seves necessitats. Assessorem, projectem, supervisem l'execució de l'obra i ens encarreguem de la legalització davant els organismes oficials corresponent. + info

Eficiència energètica

Apostem clarament per un futur sostenible, proposem als nostres clients solucions, a nivell industrial, comercial i domèstic, per a l'optimització de les seves instal·lacions. + info

Construcció i reformes integrals

Realitzem tot tipus de reformes per a la seva comunitat de veïns, habitatge o negoci. Ens encarreguem de tot el procés, oferint als nostres clients un servei integral. + info
 

Serveis

Enginyeria


Estudis previs-Avantprojectes. Recopilació i anàlisi de les dades necessàries per definir en línies generals les diferents solucions d'una inversió, valorant tots els seus efectes.

Projectes bàsics. Projecte en què s'exposen els aspectes fonamentals de l'obra: funcionals, formals, constructives i econòmiques, per tal de proporcionar una primera imatge global d'aquesta i establir un avanç de pressupost.

Projectes executius. Projecte que exposa la solució constructiva del Disseny Arquitectònic, representada en forma gràfica. Aquests consisteixen, en un conjunt de plànols detallats, especificació dels materials i tècniques constructives per a la seva execució.

Llicències i tramitacions administratives. Assessorament, redacció i Tramitació de tot tipus de llicències per al seu correcte desenvolupament i posterior explotació, tant en l'àmbit d'obres, obertures i mediambientals.

Legalització d'instal·lacions. Legalització de tot tipus d'instal ·lacions per posar en marxa i posterior explotació. Tramitació d'aquestes en l'administració pública corresponent i verificació d'aquestes mitjançant entitats de control de l'administració.

Direcció d'obra. Els treballs de direcció d'obra comencen en el procés de col·laboració a realitzar durant la fase de licitació dels treballs a realitzar. Un cop a obra, ens encarreguem d'assumir les responsabilitats legals que la llei indica, exercir funcions tècniques i administratives necessàries per al correcte desenvolupament dels treballs contractats.